De laatste 20 jaar is Vastgoed CHASE actief als vastgoedmakelaar in de regio Antwerpen. Vanuit Wilrijk en Hoboken bereikt ons immokantoor met een doelbewuste strategie een grote regio. En met succes. We verkopen elke dag een pand. Van woningen en appartementen tot gronden en opbrengsteigendommen. We zetten daarbij maximaal in op een doordachte mediacampagne, snelle bezichtigingen en werken met kopersprofielen. Zo kunnen we kort op de bal spelen. Wenst u een professionele en vrijblijvende schatting? Vul dan dit formulier in en CHASE neemt spoedig met u contact op. Of spreek Rudy Ramaekers - 0496 93 10 74 - gerust aan voor meer informatie. Hij is tijdens de kerntrainingen & kernwedstrijden steeds aanwezig.

 

Ken jij de voordelen van Helan al?

Schrijf je in voor onze streekbierenavond!

Boodschap van onze voorzitter:

Recreanten winnen op Rijko!

De zaalcompetitie is al meer dan halfweg ondertussen. De meeste teams moeten nog 4 wedstrijden spelen. Hoe staan we er ondertussen voor?

Het bestuur & de kern van Sikopi nodigen alle Sikopi-leden en sympathisanten uit op de Sikopi nieuwjaarsborrel.

We starten met een hapje en een drankje met je Sikopi-team. Nadien halen we onze dansbenen nog boven.

Datum: vrijdag 26 januari

Startuur: 20u30

Locatie: Sikopi korfbalclub (August Van Cauwelaertlaan)

Op zondag 16 juni 2024 organiseert SITRAPI zijn eerste Toertocht voor wielertoeristen. De afstanden die kunnen gereden worden zijn 70 en 110 kilometer. Er zal een familietocht  van 20 kilometer worden ingepland. Deze (hopelijk) zonnige dag sluiten we af met een BBQ. Zeer binnenkort volgt er meer informatie.

Wat een bewogen dag ! Stel je voor : Sint in de gevangenis ... !  Na veel misverstanden zijn Sint en Piet dan toch op Sikopi geraakt.  Gelukkig was er een lekkere brunch, met poppenkast en kadootjes.  Een feest voor jong en oud ...

Kom jij mee de Sint verwelkomen op Sikopi?

Op zaterdag 18 november 2023 organiseert Patrick De Bremaeker weer één van zijn legendarische quizen op Sikopi.

Sikopi organiseert een herfstkamp van maandag 30/10 tem vrijdag 3/11. Het kamp vindt plaats op het veld van Sikopi (August Van Cauwelaertlaan, 2050 Linkeroever).

De zomerbar op vrijdag 18 augustus was een groot succes. Hier vind je alvast enkele foto's terug.

 

Hallo allemaal,

Seizoen 2022-2023 zit er nu definitief op. Al onze teams hebben hun competitiewedstrijden gespeeld en als mooie afsluiter werd Tom De Ceulaer, die zijn laatste wedstrijd speelde, door al zijn fans uitgezwaaid met Bengaals vuur!

 

Onze U17 spelen de halve finale in Herentals. Kom je mee supporteren?

 

Zondag 12 maart om 12u00

@ Sport Vlaanderen Centrum Herentals

Sikopi start in maart met een nieuwe wielerclub. Bij SITRAPI willen we wekelijks vrouwen en mannen van alle leeftijden op een toegankelijk tempo laten fietsen (met de koersfiets) en sporten. Heb jij zin om mee te fietsen? We rijden onze ritten standaard één maal per week op zaterdag of zondag en vertrekken om 10u00. De eerste rit vindt plaats op zaterdag 4 maart. We houden een gelijkmatig tempo aan en streven sterk naar een gemiddelde snelheid tussen de 23 km/u en 25 km/u bij aankomst. Uiteraard wordt er wel verwacht dat deelnemers geen probleem hebben om verscholen in de groep te kunnen rijden aan een gemiddelde snelheid van 25 km/u.

Het lidgeld voor 1 jaar bedraagt € 50 en moet voor 1 maart gestort worden op rekeningnummer BE74 3630 9584 2407. Alle leden nemen verplicht een verzekering (€ 40) bij de Vlaamse Wielrijdersbond - Nieuw lidmaatschap | VWB.be - Vlaamse Wielrijdersbond en zijn dan gelijk verzekerd voor persoonlijke ongevallen, burgerlijke aansprakelijkheid en rechtsbijstand). Leden van SITRAPI worden automatisch lid van Sikopi vzw, krijgen een lidkaart, en genieten van o.a. 10% korting op alle dranken en krijgen gratis toegang tot alle zaalwedstrijden van SIKOPI. Wie meerijdt met groepsritten van SITRAPI moet lid zijn van onze wielerclub. Kandidaat leden kunnen 2 x gratis meerijden in een groepsrit vooraleer lid te worden. Heb je nog vragen? Stel ze aan initiatiefnemers Guy Junes of Walter De Roeck of stuur een mailtje naar voorzitter@sikopi.be

Klik hier voor meer informatie of om in te schrijven!

 

Jurgen Scheers wordt vanaf volgend seizoen de nieuwe T2 bij Sikopi/Chase.

Onze recreanten wonnen het Nationaal Recreantentornooi. Ze mogen de wisselbeker Jacques Van Orshoven mee naar huis nemen.

De kern van Sikopi nodigen alle Sikopi-leden en sympathisanten uit op de Sikopi nieuwjaarsborrel.

We starten met een hapje en een drankje met je Sikopi-team. Vanaf 23u kunnen de dansbenen bovengehaald worden.

Datum: vrijdag 27 januari

Startuur: 20u30

Locatie: Sikopi korfbalclub (August Van Cauwelaertlaan)

De familie Van Buynder meldde ons het droeve nieuws dat Octavie Bernaers is overleden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De zaalcompetitie is halverwege. Een goed moment om een sportieve balans op te maken van onze teams.

 

 

 

 

03/12/2022 - Eerst was er de fantastische brunch en spelletjes voor de kinderen.  Daarna kwam de Sint met 2 van zijn kompanen om een praatje te slaan en ook cadeautjes uit te delen.
Het was een hartverwarmend feest, waar jong en oud, kinderen, ouders, grootouders, overgrootouders, organisatoren en andere sympathisanten heel erg blij van werden.
Tot volgend jaar lieve Sint !

Op zondag 27 november organiseert Adri Van Bavel een exclusief Calvados VIP arrangement op Sikopi.

De proeverij wordt gegeven door Wannes Borghgraef (invoerder Ciders/Calvados uit Frankrijk) en onze Adri Van Bavel (voedingsspecialist Delhaize). Je krijgt een assortiment aan drankjes en hapjes (van voorgerecht tot nagerecht) die inbegrepen zijn in de ticketprijs.

 

Op zaterdag 22 oktober organiseerden we onze 2e editie van het recreantentornooi met als inzet de wisselbeker "Roger Muys". Temse werd de verdiende winnaar op een dag vol korfbalplezier. Hier vind je de uitslagen en enkele foto's terug.

26/08/2022 - Bij Sikopi kan je terecht voor jouw event op maat en Sikopi leden hoeven geen huur te betalen. Het Sportcentrum Henri Matttheyses bevindt zich op Antwerpen Linkeroever in een schitterende groene zone vlak naast de middenvijver.  We zijn zeer goed bereikbaar met de wagen via afrit Linkeroever en er is een tramhalte op 250m.  Elk event kan je bij ons organiseren. Denk aan bedrijfsfeesten, vergaderingen, teambuildings, familiefeesten, trouwfeesten, dansparties, verjaardagsfeesten, BBQ, sporttornooien, enz. Je kan gebruik maken van ons gezellig Sikopi Café, kunstgrasvelden, beachterrein, natuurgrasvelden, muziekinstallatie, sportmateriaal en nog veel meer.  We denken met jou mee na over de verschillende mogelijkheden en helpen je om jouw event zoveel als mogelijk op jouw maat te organiseren. Ben je nog op zoek je naar een locatie voor jouw event, klein (vanaf 20 personen) of megagroot (tot 500 personen)? Neem dan contact op met Walter De Roeck - voorzitter@sikopi.be - 0496 96 45 33.

Flint, Joppe & Soetkin werden geselecteerd voor België U17. Proficiat met jullie nationale selectie!

De familie De Bremaeker organiseert weer één van haar legendarische quizen op Sikopi. 

Kom jij mee quizen?

Doe mee aan de Koekenbak van Sikopi en bestel de lekkerste Jules Destrooper koekjes via Trooper! Per bestelde doos gaat er een bedrag naar Sikopi.

Je bestelling van koekjes wordt begin december geleverd op Sikopi. Net op tijd voor de feestdagen, de bomma bedankt je nu al! Je kan dus gerust per ploeg samen bestellen.

Vraag ook zeker rond bij familie, collega's, vrienden, buren. Er zijn namelijk overal fans van Jules Destrooperkoekjes!

 

Klik hier verder naar de webshop.

We vernamen laattijdig het overlijden van Nelly Pooters (ex-voorzitster van Sikopi) op 4 september 2022. Nelly was de weduwe van Karel Geens, ook lid van Sikopi en steeds actief binnen de KBKB. 

 

Onze deelneming aan de familie.

De lidgelden van seizoen 2022-2023 dienen betaald te worden voor 11 oktober 2022. Klik hier door om je lidgeld meteen online te betalen.

De korfbalbond poste in augustus een update van de ledenstatistieken van alle korfbalclubs. Met onze 223 spelende leden zijn we de 5e grootste korfbalclub van België. Daar zijn we heel trots op!

Tijdens de Jaarlijkse Algemene Vergadering op donderdag 8 september werd ons jaarverslag  gepresenteerd door de Raad Van Bestuur.

Geert Peirsman en Gwen Pycke werden officieel gestemd als lid van onze Raad Van Bestuur. Je kan ons jaarverslag hier nalezen.

Onze darts-club SIDAPI is in volle groei. Ze schrijven vanaf dit competitiejaar twee teams in in de competitie. Vorig jaar was SIDAPI 1 al duidelijk veel te goed voor hun reeks. Ze behaalde dan ook een mooie promotie naar een sterkere reeks.

                                                                            

Op zaterdag 3 september werd er een U11 tornooi georganiseerd op Sikopi. Dit tornooi werd 4 tegen 4 gespeeld. We hadden maar liefst 12 enthousiaste teams die het beste van zichzelf gaven. Klik verder voor enkele foto's van al dit jong sportief geweld!

Onze U17 trok vorig weekend op stage als laatste wapenfeit van hun voorbereiding. Na beëindiging van het tornooi op AKC vertrokken we met 3 goed vol geladen wagens richting Wenduine. Onder leiding van Marc "Octopussy" Mattheyses wisten we op voorhand dat het een bewogen weekend zou worden. En dat werd al snel duidelijk ... Aangekomen op de camping met 12 spelers kregen we te horen dat er geen "groepen" van meer dan 8 personen toegelaten werd op camping Esmeralda van Marc. Ondertussen was het bijna 19u, wat rondbellen in de buurt, maar er was niets te vinden waar we terecht konden. Wat verder in Cadzand konden we echter wel terecht op camping Wielewaal.

Nadat de tentjes recht stonden trokken we met een beetje vertraging richting Knokke voor een etentje in de plaatselijke Ellis Burger en we sloten de dag af met een drankje op een zwoel terras.

26/08/2022 - Op volgende data gaan de jeugdtrainingen terug van start:

U17, U15 en U13 zijn reeds gestart...

Vrijdag 2 september om 17u45 (aanwezig om 17u30) - U11 & U9
Zaterdag 3 september om 10u00 (aanwezig 9u45) - U7 en U5
 
Is het voor jou niet duidelijk in welk Team je dit seizoen speelt klik dan even hier.
26/08/2022 - Op vrijdag 16 september en zaterdag 17 september organiseren we tijdens de training van uw kind een informatiemoment voor alle ouders van alle jeugdspelers van Sikopi. We geven je alle informatie die je nodig hebt en je zal uiteraard op alle vragen dit je hebt een duidelijk antwoord krijgen. Toon je betrokkenheid naar je kind & onze vereniging. Klik dit moment dus nu al vast in je agenda!
 
  • Vrijdag 16 september om 17u45 - ouders van U9, U11 en U13
  • Vrijdag 16 september om 18u45 - ouders van U15 en U17
  • Zaterdag 17 september om 10u00 - ouders van U7 en U5
 
We bespreken op dit infomoment volgende onderwerpen en afspraken: trainingen, wedstrijden, communicatie; sportkledij; algemene werking van Sikopi

18/08/2002 - Janne Peirsman werd weer opgeroepen voor de nationale selectie U21 die zal deelnemen aan het EK in Teressa (Spanje) van 28 september tot 2 oktober 2022. We zijn erg trots dat onze Janne haar land mag gaan verdedigen en zich kan meten met de beste korfballers van Europa van haar leeftijd.

Dikke proficiat, Janne!

18/08/2022 - De Raad van Bestuur heeft besloten om de horeca organisatie anders te gaan aanpakken. Tot nu toe deden we al jarenlang een beroep op onze leden om geregeld een toogbeurt op zich te nemen. We merken echter dat hier minder en minder enthousiasme voor is en dat de organisatie hiervan te veel tijd opslorpt van een vrijwilliger. Voortaan zal tijdens de wedstrijden de toog bemand worden door een vast klein team van toogmedewerkers die zullen werken onder een vrijwilligersstatuut. Tijdens de vakantie werd deze nieuwe organisatie op punt gesteld. We kunnen ondertussen een beroep doen op Stephanie Van Immerseel, Carina Rousseau en Marc Gils.  Veel dank hiervoor alvast Stephanie, Carina & Marc! 

18/08/2022 - Gezien de huidige economische omstandigheden zal ook Sikopi zijn drankprijzen in de kantine moeten verhogen. We willen deze prijsverhoging echter zo weinig als mogelijk doorrekenen naar onze leden.

Daarom zullen we de drankkorting voor leden verhogen van 5% naar 10%.  Je krijgt vanaf nu als je betaalt met je Sikopi lid- & drankkaart dus voortaan maar liefst 10% korting! Wil jij of een familielid ook lid worden van Sikopi en mee genieten van deze mooie kortingen en gratis toegang hebben voor alle thuiswedstrijden in zaal? Je kan al lid worden voor € 30 per seizoen. Stuur dan een mailtje naar secretaris@sikopi.be.

18/08/2022 - Onze kern is al sinds eind juli gestart aan de voorbereiding van het seizoen 2022-2023. Onze jeugdteams zijn stapsgewijs ook opnieuw hun trainingen aan het opstarten. Hieronder zie je een overzicht van de oefenwedstrijden van onze kern. Zo kan je in augustus ook al komen supporteren voor Sikopi/Chase. Op zondag 4 september start de competitie voor onze kern met een uitwedstrijd tegen Riviera/Deurne.

18/08/2022 - Alle spelende leden worden op vrijdag 2 september tussen 18u00 en 20u30 op de club verwacht om hun SIKOPI/CHASE opwarmshirt te komen ophalen.

Deze shirts zijn voor iedereen gratis en werden geschonken door onze hoofdsponsor CHASE!

Bedankt Luc, Baudouin & Bart!

17/07/2022 - Finale World Games korfbal Nederland – België 23-12. De Belgian Diamonds hebben voor de 9de keer zilver gepakt op de Wereldspelen, Nederland was andermaal te sterk: 23-12. De Belgen hadden het erg lastig om onder de druk van Nederland uit te komen en dus werd het hard zwoegen om tot een kans te komen. Het minder aantal kansen kon echter ook niet goed gemaakt worden met een hoog afwerkingspercentage, dus was het vanaf het begin achtervolgen geblazen voor de Diamonds.

De wedstrijdcijfers: België 12 uit 67 en Nederland 23 uit 87 pogingen.

 

08/06/2022 - Onze gewestelijken organiseerden een reünie op zondag 5 juni. Hier kwamen heel wat oud-leden en huidige leden samen om herinneringen op te halen. Het werd ondanks de regen een gezellige dag.

Bedankt aan Dirk Troost en de andere vrijwilligers voor de organisatie! 

08/06/2022 - Onze zusterdartsclub SIDAPI promoveert meteen in het eerste seizoen dat ze deelnemen aan de dartscompetitie. Ze werden knap tweede in hun reeks. Frank behaalde de hoogste uitworp in de hele reeks (157!). In het individueel klassement stonden er drie SIDAPI spelers in de top 10 (plaatsen 1, 2 en 7 voor Tom, Thomas en Kim). 
Van een vliegende start gesproken! Ken je iemand die interesse heeft om mee te komen dartsen op vrijdagavond? Laat dit dan gerust weten aan Steve Verdonck, Arne Van Bavel of via sidapi.darts@gmail.com.
27/05/2022 - Sikopi/Chase zal op zondag 29 mei spelen voor het behoud in de hoogste korfbalreeks. 
 
De wedstrijd gaat door op Sikopi - Sportcentrum Henri Mattheyses
15u00 - SIKOPI/CHASE A - MEEUWEN A
 
Onze kern is al volop in voorbereiding om deze wedstrijd te winnen en ons zo te verzekeren van een extra jaar in de Topleague.
 
Alle supporters op post!
 
27/05/2022 - Onze jeugd heeft al hun competitiewedstrijden voor dit seizoen afgerond. 

G-training traint door op woensdag tot aan de clubdag

U5/U7 trainen door op zaterdag tot aan de clubdag

U9 stopt met de trainingen

U11 trainen door op vrijdag tot aan de clubdag

U13 trainen door op vrijdag tot aan de clubdag

U15 trainen door op vrijdag tot aan de clubdag

U17 stopt met de trainingen (examens)

U19 stopt met de trainingen (examens)

20/05/2022 - Dit weekend zijn het al de laatste wedstrijden voor onze jeugdploegen!  We blikken graag al eens terug op de klassementen tot nu toe op het veld.
Onze U11 speelt nog niet in competitieverband, maar mag wel al wedstrijdjes spelen tegen andere teams. Hier zie je ze elke week vooruitgaan. Ze maakten zelfs al eens 13 goals in één wedstrijd! Onze U13 heeft zich ook op het veld weten te plaatsen voor de topleague. Ze staan momenteel 3e in hun reeks en spelen dit weekend nog tegen koploper Boeckenberg. Zit er nog een stunt in op de laatste competitiedag? 
28/04/2022 - We vernamen het droevige nieuws over het overlijden van Staf Vyt. Staf was gedurende tientallen jaren de verzorger van onze Sikopi kern & jeugdploegen. Staf is de vader van Marc Vyt & Danny Vyt, schoonvader van Nancy Janssens en opa van Yannick Vyt, die allen jarenlang op Sikopi hebben vertoefd.
Hendrik "Staf" Vyt werd geboren in 1932 en kwam in de glorieuze jaren '80 bij Sikopi terecht. Staf volbracht de taak van verzorger met de allergrootste toewijding. Elke training en elke wedstrijd was Staf steevast als eerste aanwezig om de nodige verzorging, taping & massages uit te voeren bij de spelers. Hij was een geëngageerd lid van onze club en zijn vrouw Simonneke vergezelde hem bij alle wedstrijden.
28/04/2022 - Zondag waren het de Ten Miles op Linkeroever. Heel wat Sikopiërs hebben meegelopen. Vanuit onze bewegingsschool tot en met onze supporters!
 
Eén prestatie zetten we graag extra in de kijker. Stan De Laet (U13) liep samen met zijn papa de Ten Miles (16km!) in een spectaculaire tijd. 1u22!
 
Proficiat Stan!

03/03/2022 - Vorige week zetten we er nog een vraagteken bij, maar zowel onze C- als B-ploeg speelden afgelopen weekend kampioen! Uiteraard hoorde daar achteraf ook een klein feestje bij! 

Maar ook voor onze A-ploeg is het liedje nog lang niet uitgezongen. Twee keer winnen en we spelen de Runner Up wedstrijd tegen de voorlaatste uit de Topleague. Kom onze A-ploeg vrijdag steunen voor deze cruciale wedstrijd in Sporthal Het Rooi, Berchemstadionstraat 73, 2600 Antwerpen.

03/03/2022 - Andy Gilles stopt als T1 bij Sikopi/Chase na het beëindigen van de zaalcompetitie. Om privéredenen heeft Andy Gilles aangegeven te stoppen als T1 bij Sikopi/Chase. Andy maakt de zaalcompetitie nog volledig af waar Sikopi/Chase nog in de running is voor promotie naar de topleague. Bij de start van de terugronde van de veldcompetitie zal Adri Van Bavel de taak van T1 op zich nemen voor de laatste 6 competitiewedstrijden. Adri zal hierbij ondersteund worden door Walter De Roeck die voor deze korte periode de rol van T2 op zich zal nemen. Verder zullen ook Ruud Tiebos (T3), Gwen Pycke en Jill Debaillie in een ondersteunende rol fungeren. We hebben vanuit Sikopi alle begrip en veel respect voor de beslissing van Andy. We wensen Andy, Kim, Niels en de familie alle sterkte toe.

03/02/2022 - Onze recreanten doen zaterdag 5 februari mee aan de Nationale Dag voor Recreanten. Ze spelen de volgende wedstrijden:

10u00 Sikopi/Chase - Putse Kometen
13u00 AKC - Sikopi/Chase
16u15 Sikopi/Chase - Temse

Succes!

03/02/2022 - Philip Vanden Bilcke werd door de leden van de raad van bestuur unaniem verkozen als Algemeen Secretaris van onze vereniging. De taken van een secretaris zijn de algemene administratie, verslaglegging, communicatie en het opzetten van een degelijke administratieve organisatie. Philip heeft al een aantal jaren de verantwoordelijkheid over het algemeen budgetbeheer. Sinds Philip deze taak vervult is Sikopi een financieel zeer gezonde vereniging geworden. Philip gaat hiermee verder zoals hij bezig is en krijgt dus naast het budgetbeheerder en subsidies er ook de taak van Algemeen secretaris bij. Philip volgt Ronny Michielsen op, die na vele jaren inzet voor Sikopi heeft aangegeven niet verder te gaan in de raad van bestuur. We maakten hier reeds melding van in een vorige nieuwsbrief maar de volledige raad van bestuur wil Ronny Michielsen van harte bedanken voor al het werk en alle vrije tijd die hij aan Sikopi besteedde. Bedankt Ronny!

27/01/2022 - SIKOPI/CHASE onderstreept haar sportieve ambitie door het aanstellen van Rudy Ramaekers als ‘manager kern’. Chris Van Put, Adri Van Bavel en Mike Gils worden door hem aangesteld als trainerstrio om Sikopi/Chase opnieuw naar de topleague te loodsen. Dat Sikopi/Chase ambitieus is werd al aangetoond tijdens het “korfballoze” seizoen 2020-2021: onder leiding van Rudy Ramaekers en Patrick Bosschaert werd een talentontwikkeling opgezet met talentvolle speelsters en spelers uit kern en jeugd. Deze enthousiaste groep kwam toen 3 à 4 keer per week samen om te trainen en kracht, coördinatie en korfbaltechnische competenties te verbeteren. Sikopi/Chase wil extra verantwoordelijkheid geven aan Rudy en stelt hem daarom vanaf 1 juni 2022 aan als ‘manager kern’. Op deze manier krijgt Rudy de volledige eindverantwoordelijkheid over het sportieve beleid van de kern, binnen een afgesproken budgettair kader. 

19/01/2022 - Kernspeelster en professionele fotografe Eva Beeusaert nam foto’s van de wedstrijd van onze A-ploeg tegen Catba. Zo kunnen onze supporters toch nog een beetje meegenieten van de sfeer in onze sporthal. Druk op deze link om de foto’s te bekijken!

 

11/11/2021 - Ons sinterklaasfeest gaat dit jaar door op zaterdag 4 december. Dit topfeest voor jong en oud wil jij zeker niet missen!

Planning:
9u30 deuren open
10u uitgebreide brunch
10u30 leuke activiteiten met Zwarte Piet
11u30 ontvangst van de Sint
13u Afronden

14/10/2021 - Sikopi wil graag iets teruggeven aan haar trouwe leden. Elk lid van Sikopi zal vanaf nu gratis toegang krijgen voor alle thuismatchen. Dit geldt voor de wedstrijden van onze kern, onze jeugdploegen, onze recreanten en onze gewestelijke.  Op vertoon van je persoonlijke lidkaart/drankkaart zal je toegang tot de zaal krijgen.

Wil jij of iemand die je kent graag lid worden van Sikopi? Je wordt al adherent voor € 30.

14/10/2021 - Ben jij al lijstjes aan het maken voor Sinterklaas en Kerst? Vergeet dan zeker niet om eens te gaan kijken op onze webshop! Je vindt hier al onze kledij met logo en je kan deze nog verder personaliseren met je naam of bijnaam.

09/10/2021 - Zoals op de meeste korfbal clubs is ook Sikopi/Chase gestopt met het aanbieden van plastieken flessen water tijdens wedstrijden & trainingen. Neem dus steeds een herbruikbare drinkbus mee naar trainingen en wedstrijden. Je kan deze vullen aan het waterkraantje naast de beachbar.

Online aankopen?

Klik dan eerst https://www.trooper.be/sikopi. Dé manier om Sikopi het hele jaar door te steunen (ondertussen kregen we meer dan € 2000)

Laatste berichten
Huis gezocht, snel en gezond verkocht!
18/08/2022
Sluit je aan bij sponsor HELAN
27/05/2024
SITRAPI TOERTOCHT 2024
21/02/2024
Tim Meeussen en Nils Hufkens worden T1 en T2 Kern
29/02/2024
Mario Bernard wordt Sportief Verantwoordelijke Kern
29/02/2024
Van Hop tot Bier
15/02/2024
Nieuwjaarswoordje van de voorzitter
15/02/2024
Recreanten winnen op Rijko
15/02/2024
Zaalcompetitie
29/01/2024
Nieuwjaarsborrel 2024
12/01/2024
Sponsors

© website powered by Twizzit.com