Hallo allemaal,

Seizoen 2022-2023 zit er nu definitief op. Al onze teams hebben hun competitiewedstrijden gespeeld en als mooie afsluiter werd Tom De Ceulaer, die zijn laatste wedstrijd speelde, door al zijn fans uitgezwaaid met Bengaals vuur!

 


Wat is dit seizoen weer razendsnel voorbijgevlogen … Over het algemeen zijn er weer veel doelstellingen behaald: 

SIDAPI start met twee ploegen. Onze darters zijn supergoed bezig en hebben nu ook hun eigen kledij!

SITRAPI telt ondertussen al 22 leden (al zijn er leden zoals ik bij, die voorlopig alleen lid zijn … ooit komt het ervan, mannen) en ze hebben ook een fantastisch mooie tenue!

SIKOPI

G-korfbal: onder deskundige leiding van Jan zagen we steeds een zeer gelukkige Kaat, Iselin en Louis "</span

U5: wat knap dat jullie elke zaterdag zijn komen trainen! Goed naar jullie toptrainers blijven luisteren hoor, dan komt dat helemaal goed!

U7: iedereen die er vorige week zaterdag bij was, zal bevestigen dat ook onze verre toekomst goed zit. Ze hadden eerder nog geen wedstrijd gespeeld, maar wat ik daar zag, was veelbelovend!

U9: ik heb de eer gehad deze groep mee training te geven. Ik kan jullie oprecht zeggen dat er veel talent rondloopt bij onze U9!

Onze U11’ers (onder leiding van Mette & Cezanne) wonnen echt bijna alles in hun reeks, zowel op het veld als in de zaal. Wat een kanjers !!

Onze U13 beleefde een moeilijk seizoen. Zorg ervoor dat jullie terug wat meer komen trainen en spelen, dan komt dit goed!

U15 A+B: zij namen op gepaste wijze mooi afscheid van Sam en Kim, na een toch weeral mooi seizoen!

U17 B: vol enthousiasme waren jullie steeds goedgezind en met veel plezier aan het korfballen. Genieten maar meisjes en jongens!

Bij onze U17 A herinneren we ons zeker nog die mooie spannende halve finale in zaal. Ook tijdens de einderonde op het veld behaalden ze een verdienstelijke 2de plaats in hun reeks!

Onze Recreanten wonnen dit seizoen het Nationaal Recreantentornooi en gisteren wonnen ze ook het tornooi op Hoevenen. Zij spelen volgende week hun laatste tornooi op Leuven. Deze groep zoekt nog een nieuwe trainer voor het volgende seizoen!

Sikopi 2 eindigde knap tweede op veld en had zondag 4 juni nog een mooi afscheidsfeest voor Tom DC in petto. 

Sikopi 3 speelde KAMPIOEN op het veld, dikke proficiat!

Onze kern blijft zowel in de zaal als op het veld in de Promoleague.  Adri en Jurgen gaan de ambities voor volgend seizoen terug wat opschroeven. We kijken er alvast naar uit en hopen op meer supporters dan dit seizoen!

 

 

Ik wil uit naam van het bestuur en zeker ook uit eigen naam AL onze vrijwilligers bedanken voor hun belangrijke inzet in de loop van het voorbije seizoen. Denk eraan: zonder vrijwilligers bestaat een warme mooie club zoals SIKOPI niet meer.

Ook dikke merci aan de helpers van Katrinahof, die hier elke week komen klussen op de club!

 

Bij de vrijwilligers horen uiteraard ook onze trainers!

Tijdens het nieuwe seizoen gaan we voor onze jeugdtrainers vooral de nadruk leggen op opleiding. Opleiding voor onze jeugdspelers, maar zeker ook voor onze jeugdtrainers zelf. Ze zullen extra opvolging en begeleiding krijgen van Mike Gils!

Ook zullen we de kernspelers vragen om eens een gasttraining te komen geven aan onze jeugd. Misschien worden ze zelfs wel meter/peter van een jeugdploeg …  Hierover zal met info volgen vanuit het vers opgerichte Jeugdcomité (Leentje, Mike, Sam, …). 

 

We willen dit jaar ook inzetten op gasttrainers. Zo hebben Gert Degenaerts, Yannick Wauters en Detlef Elewaut al toegezegd! Meer informatie volgt nog. 

 

Verder is het mijn wens als nieuwe voorzitter dat we allemaal wat terug dichter bij elkaar komen: dat ouders komen kijken naar hun kinderen en dat onze jeugdploegen terug komen kijken naar onze kern.

 

We hebben enkele zeer succesvolle events achter de rug dit jaar: Vliegerhappening – Beker van België jeugd – Sinterklaasfeest – succesvolle SIKOPIQUIZ – Nieuwjaarsborrel georganiseerd door de kern). We hopen er volgend jaar terug meer te kunnen organiseren met onze nieuwe eventmanager Krista (mama Lisse & Arne).

Op 27 mei ging onze Clubdag door, super georganiseerd door Zoë en Enya. De finale ‘Tussen 2 palen’ werd gespeeld door sikopi-toppers Yannick en Dante, tegen de twee toppers van basket SobaBee. Deze laatste kleppers van SobaBee hebben met 10-9 gewonnen -> dikke proficiat mannen!

 

De winnaars ‘Tussen twee palen’: Thor Van Emmelo en Matteo Stichelbout (foto)