Boodschap van onze voorzitter:


Beste leden,

Het nieuwe jaar is al goed op gang, het is zelfs al februari! Tijd om jou en je geliefden nog een gelukkig nieuwjaar te wensen, vooral een goede gezondheid!

Laten we even terugblikken op 2023. We willen graag onze goede vriend Walter bedanken voor zijn toewijding aan onze club. Hij heeft besloten meer tijd door te brengen met zijn familie en onze lieve vriend Louis. Dankjewel, Walter, voor alles wat je hebt gedaan! Walter blijft achter de schermen nog actief bezig voor onze club - zo trekt hij het “sponsorcomité” ❤️

Het afgelopen jaar heeft ons bestuur flink geïnvesteerd, van het vervangen van terreinverlichting door LED’s tot het vernieuwen van de keuken. Dankzij Krista zijn de evenementen als een raket omhooggeschoten.

Ook zijn we trots op de prestaties van onze teams, met een speciale vermelding voor onze jeugd die volop in ontwikkeling is.

Onze jeugd bereiden we voor op de toekomst, en bij onze allerkleinsten, U5 & U7, zie ik regelmatig nieuwe kindjes aansluiten, wat geweldig is, want onze jeugd is onze toekomst! Onze U9 & U11 zitten volop in opleiding, en we gaan nu nog extra inzetten richting volgend seizoen! De U13 staat momenteel 2de in zijn reeks met nog zicht op eindwinst - succes in de laatste rechte lijn! U15 heeft dit jaar een boost gekregen en staat zowel op het veld als in de zaal op een verdiende eerste plaats – ga zo door!

Dit jaar mochten we veel nieuwe kinderen verwelkomen bij onze U17 vanuit Sint-Gillis, en ze doen het zeker niet slecht op het veld! In de zaal zijn we nog zoekende naar een goede mix, maar dat komt goed! Onze U19 heeft er op het veld voor gezorgd dat ze in de zaal in topleague spelen, en daar leren ze momenteel veel uit!

We willen ook onze coaches Adri Van Bavel en Jurgen Scheers bedanken voor hun inzet. Ze zullen na dit seizoen afscheid nemen, maar niet voordat ze ons nog een geweldig seizoenseinde hebben bezorgd, uiteraard!

Zoals je weet hebben wij zowel een dartsteam SIDAPI (ondertussen 2 teams) als een fietsteam SITRAPI (+/- 25 sportievelingen).

SIDAPI organiseert op 9 maart 2024 haar clubkampioenschap

en SITRAPI organiseert op zondag 16 juni 2024 "SITRAPI TOERTOCHT 2024 voor wielertoeristen” – Save deze data zeker!!

Als nieuwe voorzitter stuit ik op dezelfde problemen als Walter - we nemen als bestuursleden te veel taken op ons, waardoor het te zwaar wordt voor ons. Daarom wil ik via deze weg nog eens een warme oproep doen en vragen om hulp:

Taken waar we dringend hulp voor nodig hebben:
- Administratie algemeen
- ⁠Administratie Twizzit
- ⁠Administratie VT (verhoogde tegemoetkomingen)
- ⁠Aankoop drank / Colruyt
- ⁠Ondersteuning accommodatie
- ⁠Scouting kern
- ⁠Aanvulling van RVB
- ⁠U11-event op zaterdag 13/04/2024
- ⁠Halve finales jeugd BVB zaterdag 20/04/2024

Als je interesse hebt om ons te helpen, ontvang ik graag een mailtje op voorzitter@sikopi.be

Alvast bedankt om hierover na te denken ❤️

Voorzitter Steven Muys