Vanaf dit weekend starten we terug in de zaal! De perfecte moment om een balans op te maken van de eerste helft van de veldcompetitie.
 
Onze kern zag enkele sterkhouders vertrekken, maar houdt goed stand in de promoleague. Onze A-ploeg staat momenteel 4e, maar de eerste vier ploegen liggen nog erg dichtbij elkaar. Een heel sterke wedstrijd tegen koploper Riviera/Deurne toonde de kwaliteiten van ons team.
De B en C ploeg verjongde enorm en dit jong geweld toont week na week progressie. Ze staan momenteel 7e en 6e in de stand.
 
Onze U17A plaatste zich vlot voor de hoogste reeks in de zaal. Ze zijn tot nu toe ongeslagen op het veld en zetten zich dit zaalseizoen vol in om de kruisfinales te kunnen spelen. Onze U17B kwam in een goede poule terecht, maar kon toch ook al een mooie overwinning behalen tegen de Vikings!
 
Onze U15 teams zitten momenteel in een overgangsjaar. De A-ploeg behaalde een 6e plaats en de B-ploeg een 5e plaats in hun reeks. Het is duidelijk nog even wennen aan deze hogere leeftijdscategorie, maar we hebben geen twijfel dat ze hier hun draai in zullen vinden.
 
Onze U13 behaalde een 5e plaats in de stand. De spannende overwinning tegen Spartacus belooft voor het zaalseizoen.
 
Onze U11 speelt al wedstrijdjes, maar dit is nog niet in competitieverband. Hier werden al knappe overwinningen behaald. In de wedstrijd tegen Vobako konden onze kleine korfballers zelfs al 10x scoren!
 
Onze U9 zijn met meer dan 20 kinderen en zijn altijd heel goed aanwezig op de trainingen en leren snel bij. Het is een heel actieve groep met zeer geëngageerde ouders. Dat vinden de trainers heel tof. Ze hebben veel plezier van de wedstrijden en er worden geregeld al heel wat doelpunten gemaakt.
 
Onze U7/U5 zijn ook supergoed bezig en de trainers zijn super tevreden over hun inzet, engagement en opkomst. Doe zo verder.
 
De recreanten hebben hun team dit seizoen ook mooi verder uitgebouwd en organiseerden onlangs het tornooi "Roger Muys" in de Sporthal Linkeroever wat een heel groot succes was.
 
Onze gewestelijke ploegen zijn duidelijk in de vorm van hun leven. Den 2 staat momenteel op een gedeeltelijke eerste plaats. Den 3 staat op een tweede plaats op 2 punten van de eerste plaats, maar ze hebben wel nog twee wedstrijden minder gespeeld dan het team op de eerste plaats. Beide teams zijn dus goed op weg om kampioen te worden in hun reeks op het veld. Hopelijk kunnen ze hun kunstjes ook in de zaal herhalen!
 
Veel succes!