Bij Sikopi kan je terecht voor jouw event op maat. Het Sportcentrum Henri Matttheyses bevindt zich op Antwerpen Linkeroever in een schitterende groene zone vlak naast de middenvijver.  We zijn zeer goed bereikbaar met de wagen via afrit Linkeroever en er is een tramhalte op 250m. 

Elk event kan je bij ons organiseren. Denk aan bedrijfsfeesten, vergaderingen, teambuildings, familiefeesten, trouwfeesten, dansparties, verjaardagsfeesten, BBQ, sporttornooien, enz. Je kan gebruik maken van ons gezellig Sikopi Café, kunstgrasvelden, beachterrein, natuurgrasvelden, muziekinstallatie, sportmateriaal en nog veel meer.  We denken met jou mee na over de verschillende mogelijkheden en helpen je om jouw event zoveel als mogelijk op jouw maat te organiseren. Ben je nog op zoek je naar een locatie voor jouw event, klein (vanaf 20 personen) of megagroot (tot 500 personen)? Neem dan contact op met Krista Van Den Bergh - krista.vandenbergh@sikopi.be.

Het Sikopi Café is het meest gezellige café op de Antwerpse Linkeroever. De ruimte kan gebruikt worden voor feesten maar ook voor (grote) vergaderingen of allerlei andere activiteiten. Er is een mooi uitgeruste keuken die je zelf kan gebruiken om lekker te kokerellen of die je kan laten gebruiken door een cateraar die je zelf kan inhuren. Je kan zelf de Philips Hue verlichting instellen waardoor je de juiste kleur en sfeer kan kiezen voor elk event. We beschikken over een mooi ruim drankaanbod met 4 bieren van de tap.  Er is een muziekinstallatatie aanwezig die je kan gebruiken en er kan gebruik gemaakt worden van een TV scherm en heel groot scherm dat je draadloos via ChromeCast kan aansluiten op eender welk device (ook je telefoon). Er is een professionele dartsruimte. Je mag naar eigen goeddunken het Sikopi Café inrichten en decoreren naar jouw smaak en op maat van jouw event. Over het toogpersoneel hoef je je geen zorgen te maken want door zorgen wij voor!

Het sportcentrum Henri Mattheyses beschikt over drie kunstgrasvelden die geschikt zijn om meerdere sporten op te beoefenen of andere activiteiten op te organiseren. De twee beachterreinen kan je inrichten als beachvolley of beachkorfbalterrein, zoals je zelf wenst. En ook het groot grasveld kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Het sportmateriaal dat aanwezig is op de club kan vrij gebruikt worden. 

In ons Sikopi Café kan je indien gewenst gebruik maken van een professionele dartsruimte. Indien je liever geen gebruik wenst te maken van deze dartsruimte is er de mogelijkheid om deze af te sluiten door middel van een schuifwand. Deze schuifwand kan ook gebruikt worden om het Sikopi Café wat kleiner te maken als je het wat knusser wil inrichten. 

We beschikken over een zeer gezellige beachbar. Je kan genieten van de groene omgeving en je hebt rechtstreeks contact met de mensen die deelnemen aan de activiteiten. Buitentafels zijn beschikbaar voor een 100-tal personen en je kan deze plaatsen zoals je zelf wil. Er zijn ook hoge tafels en barkrukken beschikbaar om rondom de beachbar te plaatsen. Het toogpersoneel hoef je je geen zorgen over te maken want dit wordt voorzien door Sikopi.

Foto's

© website powered by Twizzit.com