De zaalcompetitie is halverwege. Een goed moment om een sportieve balans op te maken van onze teams.

 

 

 

 


Onze U9 speelt geregeld tornooien en wedstrijdjes in de zaal. Ze toonden vorige week hun kunstjes tegen AKC/Spartacus.

Onze U11 speelt al wedstrijden, maar hier wordt nog geen klassement bijgehouden. Ze behaalden wel al mooie overwinningen, zelfs al een 2-13 overwinning. Knap om zo jong al zo veel goals te kunnen maken!

Onze U13 speelt in een moeilijke reeks en is nog op jacht naar de eerste overwinning. Blijven doorzetten en hard trainen, de resultaten volgen dan vanzelf.

Onze U15 teams hebben zich stevig in de middenmoot van hun competitie genesteld. De U15A staat momenteel 3e na een knappe 15-7 overwinning vorige week. De U15B staan vijfde na een thriller tegen Rijko, die gewonnen werd met 7-6!

Onze U17 A staat momenteel op een vierde plaats. De eerste vier teams plaatsen zich voor de kruisfinale. In een verloren thriller-match tegen de eerste in de stand Borgerhout/GW toonden dit team aan dat ze van elke ploeg kunnen winnen. Onze U17B is nog op zoek naar de eerste punten in de reeks. 

Onze A-ploeg begon met een mindere start aan de zaalcompetitie, maar heeft sinds enkele weken een betere vorm te pakken. Ze staan nu op een gedeelde vierde plaats. Tijd voor enkele revanchekes de komende weken in de terugronde?

De B-ploeg volgt het voorbeeld van de A-kern en staat momenteel ook op een 4e plaats. De vorderingen tegenover het begin van het seizoen zijn hier al goed merkbaar en er wordt steeds beter spel op de mat gebracht.

De C-ploeg staat los aan de leiding op een eerste plaats in hun reeks. Ze wonnen al hun wedstrijden, buiten één enkele uitschuiver tegen Minerva.

De recreanten spelen geen competitie in de zaal, maar spelen wel geregeld wedstrijden zoals tegen de recreanten van VIKING HAMMA.

De gewestelijken spelen in de zaal in één team. Ze staan op een vijfde plaats in hun reeks.