Onze U17 trok vorig weekend op stage als laatste wapenfeit van hun voorbereiding. Na beëindiging van het tornooi op AKC vertrokken we met 3 goed vol geladen wagens richting Wenduine. Onder leiding van Marc "Octopussy" Mattheyses wisten we op voorhand dat het een bewogen weekend zou worden. En dat werd al snel duidelijk ... Aangekomen op de camping met 12 spelers kregen we te horen dat er geen "groepen" van meer dan 8 personen toegelaten werd op camping Esmeralda van Marc. Ondertussen was het bijna 19u, wat rondbellen in de buurt, maar er was niets te vinden waar we terecht konden. Wat verder in Cadzand konden we echter wel terecht op camping Wielewaal.

Nadat de tentjes recht stonden trokken we met een beetje vertraging richting Knokke voor een etentje in de plaatselijke Ellis Burger en we sloten de dag af met een drankje op een zwoel terras.


De volgende dag was er in de ochtend een Taekwondo training voorzien op het strand en in de middag een korfbaltraining in de branding (letterlijk).

Tussendoor hadden we ineens de behoefte om wat te showen ...

En moe maar voldaan konden we de trainingsdag afsluiten

Op maandag trokken we nog naar Centerparcs voor een chill dagje en rond 16u werden we opgehaald door Gert & Seppe.

Bedankt Marc, Mike & Ineke voor de hulp in de organisatie en de kilometertjes op en af rijden tussen Wenduine & Cadzand.