18/08/2022 - De Raad van Bestuur heeft besloten om de horeca organisatie anders te gaan aanpakken. Tot nu toe deden we al jarenlang een beroep op onze leden om geregeld een toogbeurt op zich te nemen. We merken echter dat hier minder en minder enthousiasme voor is en dat de organisatie hiervan te veel tijd opslorpt van een vrijwilliger. Voortaan zal tijdens de wedstrijden de toog bemand worden door een vast klein team van toogmedewerkers die zullen werken onder een vrijwilligersstatuut. Tijdens de vakantie werd deze nieuwe organisatie op punt gesteld. We kunnen ondertussen een beroep doen op Stephanie Van Immerseel, Carina Rousseau en Marc Gils. Veel dank hiervoor alvast Stephanie, Carina & Marc!
We zoeken nog verder naar 1 vaste medewerker om ons team compleet te maken. Tijdens de trainingen en stille momenten schakelen we over op self-service. Aangezien alles digitaal verloopt, en er zowel digitale als sociale controle is, kan dit nu perfect. Het is uiteraard verplicht om de drank die je neemt onmiddellijk zelf af te rekenen aan de kassa. Als je een glas gebruikt was je dit ook even af en je plaatst lege flesjes in de juiste bakken die daarvoor voorzien zijn. We testen dit systeem uit voor de maanden september en oktober en zullen dan verder evalueren wat er kan of moet bijgestuurd worden.